Reklama
 
Blog | Jiří Macák

Nechci žít v noclehárně

Pro mě rozvoj města neznamená pouhé zvyšování zastavěných metrů a nárůst počtu obyvatel. Město musí žít svým vlastním vnitřním životem a nebýt místem kde se jenom přespí a přes den se žije vlastně jinde. My v Jílovém a okolí máme konkurenci v nabídkách blízké Prahy, ale máme něco co Pražené nemají. Klid v krásné přírodě a neanonymní pospolitost lidí co se znají. Pro mě rozvoj města neznamená pouhé zvyšování zastavěných metrů a nárůst počtu obyvatel. Město musí žít svým vlastním vnitřním životem a nebýt místem kde se jenom přespí a přes den se žije vlastně jinde. 

Je velmi snadné o něj přijít. 

Stačí nedělat vůbec nic a o vše se postarají developerské firmy, bezohlední podnikavci a lidé bez citu k životnímu prostředí. Chceme-li aby naše město bylo plné společného života v krásné krajině, tak musíme nastavit taková pravidla, abychom jimi tuto svou představu plnili. Sami tak určíme podmínky kde chceme žít. Nechceme-li žít v přes den prázdné noclehárně v krajině přeplněné betonem.

Naše podmínky budou respektovány pokud od nich neustoupíme. A třeba i tím, že zvolíme jako své zástupce spoluobčany o kterých víme, že takový přístup mají, nejlépe přímo ve svém charakteru nebo v případě celostátním, že zvolíme dospělou politickou stranu která má tyto hodnoty jako základní prvky svého programu.

Reklama

Najděte si svou cestu jak nemlčet k tomu co máte za špatné a kde chcete žít. Moji už určitě znáte.

Přeji vám šťastné domovy,

Jiří Macák

zastupitel za SZ v Jílovém u Prahy